Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Puikiai tinka su pikantiškais įdarais: švelnūs blyneliai su airanu
Maistas / Gėrimai

Puikiai tinka su pikantiškais įdarais: švelnūs blyneliai su airanu

Blynai su airanu
Dalintis

Blyneliai su airanu puikiai tinka su pikantiškais įdarais, pavyzdžiui, mėsa ar grybais.

Sudedamosios dalys:

  • 450-500 ml airano
  • 250 g miltų
  • 3 šaukštai aliejaus
  • 2 kiaušiniai
  • 3 šaukštai cukraus
  • žiupsnelis druskos
  • šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimas:

  1. Išplakite kiaušinius, suberkite cukrų ir žiupsnelį druskos.
  2. Supilkite airaną ir gerai išmaišykite.
  3. Suberkite kepimo miltelius ir miltus ir išmaišykite iki vientisos masės. Ir palikite 15 minučių pastovėti. Tada supilkite aliejų, išmaišykite ir kepkite.
  4. Kepkite iš vienos pusės 1,5-2 minutes, o iš kitos pusės – 15-30 sekundžių ant vidutinės ugnies.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡 0
😕 0
😐 0
🙂 0
😍 0

Dabartinis įvertinimas: Nėra (Iš 0 balsų)

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...

Tokia mėsa ne kiekvienam

Prabangos viršūnė: kilogramas šios jautienos kainuoja 500 eurų – atskleidžiame, kodėl ji ne kiekvienam

Jautiena yra puikus aukštos kokybės baltymų, geležies ir B grupės vitaminų šaltinis....

Nuostabus burokėlis

Mano močiutės paslaptis: kodėl ji niekada nevirdavo burokėlių ir kaip paruošdavo skaniausius, kokius esu valgęs

Prisimenu, kaip vaikystėje sukiodavausi virtuvėje pas močiutę – mažoje, bet visada kvepiančioje...

Jautienos kaulų čiulpai

„Riebusis auksas“ vėl grįžta į meniu. Jame gausu kolageno, gerina kaulų sveikatą ir odos išvaizdą

Jautienos kaulų čiulpai, šiandien dar vadinami „riebusis auksas“, sugrįžta į mūsų virtuves....