Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Skaniausia kreminė sriuba su grybais ir vištiena
Maistas / Gėrimai

Skaniausia kreminė sriuba su grybais ir vištiena

Itin skani vištienos sriuba
Dalintis

Ši sriuba labai lengva ir skani. Ją galite virti gana dažnai, nes ji niekada nenusibos.

Reikės:

  • bulvių – 3 vnt
  • ryžių – 3 valgomųjų šaukštų
  • morkų – 1 vnt
  • svogūno – 1/2 vnt
  • vištienos filė – 1 vnt
  • pievagrybiai – 4 vnt
  • grietinėlės – 100 ml
  • krapų.

Paruošimas:

  1. Įdėkite bulves ir ryžius išvirti. Tuo tarpu susmulkinkite svogūną ir sutarkuokite morkas. Sudėkite smulkiai supjaustytus grybus ir mėsą. Ant silpnos ugnies troškinkite dar 7-10 minučių.
  2. Kai bulvės ir ryžiai bus beveik išvirę, supilkite keptuvės turinį į sriubą. Virkite dar kelias minutes. Sriubą išpilstykite į dubenėlius ir pabarstykite žolelėmis.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Arbūzas suvyniotas į plėvelę

Kaip išsirinkti sultingą ir saldų arbūzą? Šių 5 ženklų pardavėjai jums niekada neatskleis

Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...

Tokia mėsa ne kiekvienam

Prabangos viršūnė: kilogramas šios jautienos kainuoja 500 eurų – atskleidžiame, kodėl ji ne kiekvienam

Jautiena yra puikus aukštos kokybės baltymų, geležies ir B grupės vitaminų šaltinis....

Nuostabus burokėlis

Mano močiutės paslaptis: kodėl ji niekada nevirdavo burokėlių ir kaip paruošdavo skaniausius, kokius esu valgęs

Prisimenu, kaip vaikystėje sukiodavausi virtuvėje pas močiutę – mažoje, bet visada kvepiančioje...