Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanių, sultingų ir švelnių žuvies kotletų paslaptis: ką dėti į maltą žuvį?

1 min. skaitymo

Žuvies kotletai dažnai gaunasi sausi ir kieti. Tačiau tokio rezultato labai lengva išvengti. Tereikia į maltą žuvį įmaišyti slaptą ingredientą. Sultingumas, švelnumas ir ryškus skonis atsiras, kai naudosite tokį priedą, apie kurį tikrai nepagalvojote.

Apie kokį priedą kalbame?

Pasirodo, žuvies kotletai bus skanesni ir sultingesni, jei į pagrindą įeis tarkuotas moliūgas. Į pusę kilogramo žuvies reikėtų įdėti apie 200 g smulkinto moliūgo minkštimo.

Vietoj moliūgo į maltą žuvį galite dėti morkų. Tačiau pirmas variantas yra daug geresnis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus