Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Slaptas ingredientas, kuris tešloje pakeis kiaušinį ir padarys patiekalą dar skanesnį
Maistas / Gėrimai

Slaptas ingredientas, kuris tešloje pakeis kiaušinį ir padarys patiekalą dar skanesnį

Štai kuo galima pakeisti kiaušinius tešloje
Dalintis

Štai kuo galima pakeisti kiaušinius tešloje. Jei reikia kepti mėsą, paukštieną ar žuvį, daugelis žmonių mieliau renkasi kepimą tešloje. Tokiu atveju patiekalas būna sultingesnis, minkštesnis ir aromatingesnis. Klasikiniame tešlos variante naudojami kiaušiniai. Tačiau jei tokio produkto po ranka neturite, nereikėtų atsisakyti skanių pietų ar vakarienės. Kiaušinius tešloje galima pakeisti be jokių problemų.

Patyrusios šeimininkės rekomenduoja naudoti majonezą. Jame jau yra kiaušinių, be to, jis gerai veikia mėsos skaidulas, todėl jos tampa minkštesnės.

Tešlai pasigaminti užtenka majonezą atskiesti trupučiu vandens.

Taip pat galima naudoti kefyrą arba grietinę. Tačiau šių ingredientų nebereikia maišyti su vandeniu, o į juos reikia įdėti miltų.

Galite palikti tik miltus ir vandenį, tačiau turėkite omenyje, kad tokiu atveju pluta bus minkšta.

Jei norite traškesnės ir aromatingesnės plutos, miltus galite pakeisti krakmolu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...