Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Susmulkinti peiliu ar sutarkuoti: kokį svogūną geriausia dėti į maltą mėsą
Maistas / Gėrimai

Susmulkinti peiliu ar sutarkuoti: kokį svogūną geriausia dėti į maltą mėsą

Kokius svogūnus dėti į maltą mėsą
Dalintis

Svogūnai yra svarbus maltos mėsos ingredientas. Dėl svogūno kotletai tampa sultingi ir ryškesnio skonio. Be to, jis leidžia patiekalui išlaikyti formą.

Tačiau daugelis virėjų ginčijasi, kokios formos svogūnus dėti į maltos mėsos kukulius. Vieni mieliau renkasi smulkiai supjaustytą daržovę, kiti – tarkuotą.

Patyrę virėjai rekomenduoja svogūną sumalti iki vientisos masės. Tai suteiks kotletams sultingumo, kurio jiems trūksta, ir pagerins patiekalo skonį.

Svogūnų masę galite pasigaminti tarkuodami svogūną smulkia tarka. Tačiau jei kotletai gaminami iš kapotos mėsos, svogūną reikėtų susmulkinti peiliu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...

Arbūzas suvyniotas į plėvelę

Kaip išsirinkti sultingą ir saldų arbūzą? Šių 5 ženklų pardavėjai jums niekada neatskleis

Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...

Tokia mėsa ne kiekvienam

Prabangos viršūnė: kilogramas šios jautienos kainuoja 500 eurų – atskleidžiame, kodėl ji ne kiekvienam

Jautiena yra puikus aukštos kokybės baltymų, geležies ir B grupės vitaminų šaltinis....