Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Švelnūs varškiniai raguoliai pagal senovinį receptą: vaikystės skonis per 30 minučių

1 min. skaitymo

Prisiminkite mėgstamiausią vaikystės skonį su šiuo paprastu varškinių raguolių receptu. Tokį užkandį gamino mūsų močiutės. Aromatingi kepiniai su uogiene taps tobulu priedu prie arbatos ar kavos.

Ingredientai

  • 200 g varškės
  • 180 g sviesto
  • 2 stiklinės miltų
  • 1 kiaušinis
  • 50 g cukraus
  • 1 a.š. kepimo miltelių
  • 200 g mėgstamos uogienės

Gaminimas

  1. Sumaišykite varškę su minkštu sviestu, kiaušiniu ir cukrumi
  2. Įdėkite miltus su kepimo milteliais ir užminkykite minkštą tešlą
  3. Iškočiokite 5 mm storio lakštą, supjaustykite trikampiais
  4. Ant plataus krašto uždėkite uogienės ir suvyniokite raguolio forma
  5. Kepkite 20-25 minutes 190°C temperatūroje iki auksinės plutelės

Sėkmės paslaptys:

  • Purumui užtikrinti pertrinite varškę per sietelį
  • Prieš kočiojant leiskite tešlai pastovėti 15 minučių
  • Patiekite šiltus, apibarstytus cukraus pudra

Šie paprasti kepiniai sužavės visus savo švelnumu ir nostalgišku skoniu!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus