Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Tokie bulviniai blynai be bulvių suvalgomi per 1 sekundę: stebuklingas receptas
Maistas / Gėrimai

Tokie bulviniai blynai be bulvių suvalgomi per 1 sekundę: stebuklingas receptas

Kopūstų blynai
Dalintis

Neįtikėtinai skanių blynų be bulvių receptas. Kopūstų blynai tokie skanūs, kad jau seniai nustelbė blynų receptą. Tik keli paprasti ingredientai, maišytuvas ir nuostabūs blynai paruošti.

Jums reikės:

  • Kopūstų – 500 g;
  • Svogūnų – 1 vidutinio dydžio svogūno;
  • Kiaušinio – 1 vnt;
  • Kefyro – pusės stiklinės;
  • Miltų – 6 valgomieji šaukštai;
  • Druska – pagal skonį.

Paruošimas:

  1. Kopūstą nuplaukite, pašalinkite nereikalingus lapus, supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į maišytuvo dubenį.
  2. Į maišytuvą įmuškite 1 kiaušinį ir įberkite 6 šaukštus miltų.
  3. Supilkite kefyrą, geriausia kambario temperatūros.
  4. Iš karto į ingredientus įberkite druskos ir pipirų.
  5. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną, iš karto nusiųskite jį į maišytuvą.
  6. Paruoštą kopūstinių blynų tešlą maišykite 2 minutes.
  7. Jei tešla per skysta, įberkite 1-2 šaukštus miltų.
  8. Gerai įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus.
  9. Šaukštu dėkite tešlą į keptuvę. Kepkite kopūstų blynelius iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
  10. Patiekite su grietine.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...