Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Tokių pomidorų dar neragavote: jie geriausi karšti (RECEPTAS)
Maistas / Gėrimai

Tokių pomidorų dar neragavote: jie geriausi karšti (RECEPTAS)

Ant grotelių kepti pomidorai
Dalintis

Dalijamės receptu, kuris leis labai skaniai paruošti pomidorus. Būtinai išbandykite ant grotelių keptus pomidorus – patiekalo skonis jus maloniai nustebins. Kad patiekalas būtų dar skanesnis, galite juos iškepti su savo gamybos salsa padažu.

Ant grotelių kepti pomidorai

Ingredientai:

  • dideli pomidorai;
  • saldus raudonasis svogūnas;
  • česnakų;
  • aitriosios paprikos;
  • šviežios petražolės ir kalendros;
  • citrinos arba laimo sulčių;
  • druska;
  • alyvuogių aliejus.

Paruošimo būdas:

  1. Visus ingredientus, išskyrus pomidorus, supjaustykite smulkiais kubeliais ir sumaišykite. Kepimui rinkitės didelius, kvapnius ir saldžius pomidorus. Šiek tiek nupjaukite viršuje esančią odelę.
  2. Uždėkite juos ant didelės ugnies ir trumpai pakepkite. Kai odelė įtrūksta, pomidorus išimkite. Nulupkite odelę.
  3. Nuluptus pomidorus supjaustykite į 4-6 dalis, bet nepjaukite į kotelį. Būtent kotelis laikys griežinėlius kartu.
  4. Ant pomidorų griežinėlių užberkite druskos ir vėl dėkite juos ant grotelių. Palaikome juos minutę, kad kiekvienas pomidoras būtų įkaitęs ir šiltas.
  5. Patiekdami į lėkštę sudėkite pomidorus, gerai užpilkite prieš tai pagamintu salsa padažu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Arbūzas suvyniotas į plėvelę

Kaip išsirinkti sultingą ir saldų arbūzą? Šių 5 ženklų pardavėjai jums niekada neatskleis

Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...

Tokia mėsa ne kiekvienam

Prabangos viršūnė: kilogramas šios jautienos kainuoja 500 eurų – atskleidžiame, kodėl ji ne kiekvienam

Jautiena yra puikus aukštos kokybės baltymų, geležies ir B grupės vitaminų šaltinis....

Nuostabus burokėlis

Mano močiutės paslaptis: kodėl ji niekada nevirdavo burokėlių ir kaip paruošdavo skaniausius, kokius esu valgęs

Prisimenu, kaip vaikystėje sukiodavausi virtuvėje pas močiutę – mažoje, bet visada kvepiančioje...