Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Virėjų triukas: genialus būdas greitai ir lengvai nuvalyti žuvies žvynus
Maistas / Gėrimai

Virėjų triukas: genialus būdas greitai ir lengvai nuvalyti žuvies žvynus

Žuvies kvapas ant delnų
Dalintis

Žuvies valymas gali būti tikras iššūkis: žvynai taškosi į visas puses, virtuvėje lieka netvarka, o nemalonus kvapas užsilieka ilgiau, nei norėtųsi. Tačiau profesionalūs virėjai žino slaptą triuką, kuris leis be vargo atsikratyti žvynų per kelias akimirkas! Norite sužinoti, kaip tai padaryti greitai, švariai ir efektyviai?

Kaip greitai nuvalyti žvynus?

Paslaptis – žuvies valymui naudoti verdantį vandenį. Šis paprastas ir veiksmingas būdas leidžia išvalyti žuvį per dvi sekundes, po procedūros nereikia jos grandyti peiliu ar šalinti nešvarumų.

Taigi, kaip tai veikia? Viskas gana paprasta: įdėkite žuvį į verdantį karštą vandenį. Veikiant aukštai temperatūrai, žvynai nuo žuvies odos pradės atsilupti savaime. Dėl to, norint visiškai pašalinti žvynus nuo žuvies, tereikia atlikti du paprastus judesius. Ir visa tai – be jokių papildomų pastangų ar nešvarumų jūsų virtuvėje.

Vis dėlto svarbu nepamiršti, kad žuvis nepervirtu verdančiame vandenyje. Žuvį į verdantį vandenį panardinkite vos kelioms sekundėms ir tik tada ją išimkite.

Šis paprastas, bet veiksmingas metodas taps nepakeičiamu jūsų pagalbininku virtuvėje, ypač kai turite daug žuvies, kurią reikia nuvalyti. Pasinaudokite šiais patarimais ir pamirškite rūpesčius, susijusius su žuvies valymu. Sutaupysite laiko ir pastangų, o maisto gaminimas taps dar malonesnis ir lengvesnis.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...

Arbūzas suvyniotas į plėvelę

Kaip išsirinkti sultingą ir saldų arbūzą? Šių 5 ženklų pardavėjai jums niekada neatskleis

Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...