Socialiniuose tinkluose intensyviai reklamuojamas ypatingas patiekalas, padedantis numesti svorio: kopūstų sriuba. Pateikiame įžvalgą apie dabartinę tendenciją.
Šiais laikais sveikata ir gera savijauta yra labai svarbios. Vis daugiau žmonių siekia sveikai maitintis ir numesti svorio. Todėl jie ieško saugių ir natūralių alternatyvų vaistams. Šiuo metu „TikTok“ plinta paprastas, bet veiksmingas sriubos receptas, kuris pateikiamas kaip galima alternatyva. Parodysime, kas yra šis vadinamasis svorio metimo stebuklas.
Ar sriuba tikrai gali padėti numesti svorio?
Teigiama, kad šią sriubos dietą mūsų protėviai naudojo svorio metimui. Žadama, kad ne tik greitai numesite svorio, bet ir tai padarysite sveikai. Žinoma, sriuba negali duoti tokių pačių rezultatų kaip svorio metimo injekcija.
Tačiau, priešingai nei vaistai ar papildai, kopūstų sriuba gali būti natūrali ir saugi alternatyva. Nepaisant to, dietą ar mitybos pokyčius patartina iš anksto aptarti su gydytoju.
Lieknėjimo sriuba: receptas
Pateikiame jums receptą, kuriuo šiuo metu uoliai dalijamasi socialiniuose tinkluose. Kopūstų sriubai paruošti reikės šių ingredientų:
Reikės:
- 1 nedidelio baltojo kopūsto
- 4 cukinijų
- 4-6 morkų
- 4 didelių pomidorų
- 1 raudonosios paprikos
- 1 didelis svogūnas
- 3-4 česnako skiltelės
- alyvuogių aliejaus
- įvairūs prieskoniai pagal skonį
Štai kaip ji gaminama:
- Paruoškite daržoves: Viską kruopščiai nuvalykite, cukinijas ir morkas nulupkite, visus ingredientus supjaustykite nedideliais gabalėliais.
- Pertrinkite: Pomidorus, svogūną ir papriką sutrinkite su stikline vandens. Tyrę atidėkite į šalį.
- Pasūdykite: Išgriebkite ir pasūdykite baltagūžius kopūstus, cukinijas ir morkas didelėje keptuvėje su 3 valgomaisiais šaukštais alyvuogių aliejaus.
- Pagardinkite: sudėkite česnako skilteles ir pagardinkite mėgstamais prieskoniais.
- Sumaišykite: Sudėkite tyrę ir viską gerai išmaišykite.
- Išvirkite: Įpilkite 6 stiklines vandens ir leiskite sriubai gerai išvirti.
Dėl diuretinių ir sotinančių kopūstų sriubos savybių ji puikiai tinka norintiems natūraliai numesti svorio. Ją geriausia patiekti kaip pagrindinį patiekalą. Kiekvieną porciją galima suasmeninti kūrybiškais priedais, pavyzdžiui, laimo sultimis, kalendros ar jalapeño griežinėliais.
Viename vaizdo įraše patariama sriubos nevartoti ilgiau nei penkias dienas, kad išvengtumėte raumenų irimo. Kraštutinį variantą, kai sriuba vartojama kaip vienintelis maistas per tris valgymus, reikėtų aptarti su gydytoju.
Šaltinis: Chip.de