Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Vištiena žydiškai: kaip paruošti paprastą ir labai skanų patiekalą namuose
Maistas / Gėrimai

Vištiena žydiškai: kaip paruošti paprastą ir labai skanų patiekalą namuose

Vištiena troškinta keptuvėje
Dalintis

Vištiena žydiškai – skanus patiekalas, kuris gali tapti tikra kasdienio ar šventinio stalo puošmena. Be to, šis receptas yra labai paprastas, todėl jį paruošti bus lengva net ir pradedančiajam virėjui.

Receptas

Mums reikės šių produktų:

  • Vištų šlaunelių arba kitų vištų dalių su kaulais – 1 kilogramas;
  • Svogūnas – 3 dideli svogūnai;
  • Soda – pusė arbatinio šaukštelio;
  • Augalinis aliejus – 2 valgomieji šaukštai;
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų – pagal skonį.

Gaminimo eiga:

  • Svogūnus reikia nulupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus.
  • Suberkite sodą ir išmaišykite.
  • Troškinkite dar 3 minutes ir sudėkite į keptuvę vištieną.
  • Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Troškinkite vištieną 20 minučių po dangčiu ant vidutinės ugnies.
  • Tada mėsą apverskite ir vėl troškinkite 20 minučių uždengę keptuvę dangčiu.
  • Praėjus šiam laikui patikrinkite, ar vištiena jau iškepusi. Tam ją pradurkite peiliu. Jei mėsa išleis skaidrias sultis, o pati mėsa taps vienodai balta, patiekalas paruoštas.
  • Jį galite patiekti su daržovėmis arba ryžiais.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Sandra Alšauskienė

Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...