Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vynas – užšaldytas, žalumynai – džiovinti: kaip elgtis su maisto likučiais po švenčių

1 min. skaitymo

Švenčių išvakarėse daugelis žmonių pradeda galvoti, ką daryti su likusiu maistu, kuris buvo paruoštas Šv. Kalėdų arba Naujųjų metų stalui. Mūsų patarimų dėka daugiau nesusidursite su tokia problema.

Kur dėti likusį maistą?

Taigi, jei svečiams išvykus liko atidarytas vyno butelis, jį, žinoma, galima grąžinti į barą arba užšaldyti. Gėrimo likučiais turėtumėte užpildyti ledo formą ir įdėti į šaldiklį. Tokie vyno kubeliai gali būti naudojami ruošiant padažus, pyragus, užkandžius, žuvį ir mėsą.

Tuo pačiu principu galite užšaldyti kitų gėrimų – sulčių ar alaus – likučius, kurių nedidelio kiekio reikia desertams ar marinatams.

Paruošus visus patiekalus, belieka vešli žalumynų kekė? Jokių problemų – krapus, petražoles ar žaliuosius svogūnus reikia susmulkinti, o paskui išdžiovinti. Greičiausias būdas savo rankomis pasigaminti aromatingų prieskonių – naudoti mikrobangų krosnelę arba orkaitę.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus