Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Žiemos švenčių skonis: mandarinų suktinukas be kepimo
Maistas / Gėrimai

Žiemos švenčių skonis: mandarinų suktinukas be kepimo

Mandarinų suktinukas žiemos šventėms
Dalintis

Tai vienas geriausių „žiemos švenčių” desertų. Šio suktinuko nereikės kepti, tad jį pagaminsite labai paprastai.

Skanus suktinukas be kepimo

Ko reikės:

  • Didelių mandarinų – 5 vnt.
  • Prinokusių bananų – 3 vnt.
  • Minkšto varškės kremo – 300 g
  • Sausainių (pvz., šokoladinių) – 320 g
  • Kakavos – 20 g
  • Cukraus (arba kito saldiklio) – 3 šaukštai
  • Šokolado – nebūtina.

Gaminimas:

  1. Sausainius sumalkite trintuvu iki trupinių. Taip pat sutrinkite prinokusius bananus.
  2. Į sausainius suberkite kakavą ir išmaišykite. Tada supilkite bananų masę ir mentele išminkykite tešlą. Palikite ją šaldytuve 30-60 minučių.
  3. Norėdami pagaminti kremą, sutrinkite (minkštą) varškę mikseriu, suberkite cukrų ir dar kartą sutrinkite.
  4. Dėkite tešlą ant kepimo popieriaus, uždenkite antru kepimo popieriaus lakštu ir iškočiokite.
  5. Varškės kremą užtepkite ant sausainių su kakava ir bananais sluoksnio. Nulupkite mandarinus ir uždėkite juos ant būsimo ritinio krašto.
  6. Suvyniokite ir palikite šaldytuve bent valandai.
  7. Supjaustykite porcijomis ir mėgaukitės. Jei norite, galite aplieti ištirpintu šokoladu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...