Sportas / Sveikata

Sportas tiesiogiai. Krepšinis, futbolas tiesiogiai internetu, žalgirio varžybos. Krepšinio naujienos. Mytybos planai, organizmo valymas, svorio metimas.

1974 Straipsniai
Kenksmingi cukraus pakaitalai

Mokslininkai teigia, kad populiarus cukraus pakaitalas yra pavojingas sveikatai

Kolorado universiteto tyrėjai nustatė, kad eritritolis, kuris dažnai naudojamas kaip maisto cukraus pakaitalas, gali neigiamai paveikti kraujagyslių sveikatą. Tai sutrikdo smegenų gebėjimą gaminti...

Šaldyta arba atlaidinta žuvis

Nuodijatės patys to nežinodami: šios žuvies kategoriškai negalima valgyti. Ji parduodama visur

Ne visos žuvų rūšys yra vienodai sveikos. Kai kurios iš jų gali turėti didelį teršalų kiekį arba būti auginamos ne ekologiškai (naudojant priedus...

Nesudėtingi pratimai

Plokščias pilvas iki vasaros: 4 paprasti pratimai be treniruoklių, kurie tikrai veikia

Vasara – metas, kai norisi atrodyti ypač patraukliai. Siekti lieknos talijos ir stangraus pilvo galima ir namuose, atliekant kelis paprastus, bet veiksmingus pratimus....

Pienas šaldytuvo durelėse

Dietologas įspėja – šio pieno geriau vengti! Patikrink, ar tokio nėra tavo šaldytuve

Pienas – daugelio namų šaldytuvo gyventojas. Jį pilame į kavą, dedame į desertus, gaminame blynus ar padažus. Tačiau ne kiekvienas parduotuvėje siūlomas pienas...

Konservuoti vaisiai

„Ne jūsų naudai“: ar verta pirkti konservuotus vaisius – atsako ekspertai

Atogrąžų vaisių galima įsigyti beveik visus metus – tiek šviežių, tiek konservuotų. Ananasai, persikai, mangai sirupe – visa tai prieinama. Tačiau ar tai...

Rūkyta žuvis

Dvi populiarios žuvys, kurios sukelia kraujospūdžio šuolius. Jas valgo visi

Ne visos žuvies rūšys yra naudingos sveikatai – kai kurios gali pakenkti žmonėms, sergantiems hipertenzija. Ypač dvi populiarios žuvys turi daug natrio, o...

Dideli ir traškūs ridikai

Naudinga pavasario daržovė: vitaminų šaltinis ir tik 16 kalorijų

Ridikėliai – traški, itin mažai kalorijų turinti daržovė (vos 16 kcal / 100 g), kuri ne tik suteikia pikantiško skonio jūsų patiekalams, bet...

Vitaminas D maisto produktuose

Mokslininkas paaiškino, kiek laiko reikia vartoti vitaminą D, kad pasireikštų poveikis

Pasak molekulinio biotechnologo Jano Vincento Beltrano, vitamino D lygis kraujyje pradeda reikšmingai kilti tik po 8–12 savaičių reguliaraus papildų vartojimo. Savo įžvalgomis jis...

Kepimas alyvuogių aliejuje

Ar galima kepti alyvuogių aliejuje? Dietologė atsako tiesiai šviesiai

Alyvuogių aliejus yra laikomas vienu iš sveikiausių riebalų. Ekspertai rekomenduoja jį dėti į šviežių daržovių salotas. Jis taip pat puikiai tinka prie duonos....