Kepti su šiuo aliejumi pavojinga: maistas taps toksiškas
Neteisingai parinktas aliejus gali pakenkti jūsų sveikatai. Į ką atkreipti dėmesį perkant ir koks aliejus geriausiai ...
Skaityti daugiauNeteisingai parinktas aliejus gali pakenkti jūsų sveikatai. Į ką atkreipti dėmesį perkant ir koks aliejus geriausiai ...
Skaityti daugiauKepant kotletus, čeburekus, bulves ir kitus produktus dažnai lydi karšto aliejaus purslų fontanas. Tai nenuostabu – ...
Skaityti daugiauJei kepimo metu aliejus pradeda „spragyti“, tai sukelia daug nepatogumų. Tačiau geras aliejus su teisingu gaminimo ...
Skaityti daugiauDaugelis sako, kad alyvuogių aliejaus negalima naudoti kepimui. Pateikiame visus atsakymus, kas atsitinka alyvuogių aliejui jį ...
Skaityti daugiauMažai žmonių pagalvoja apie saulėgrąžų aliejaus butelio dizaino ypatybes. Dažniausiai žmonės jį pila į stiklinį indą ...
Skaityti daugiauDaug diskutuojama apie tai, koks aliejus yra sveikesnis ir saugesnis, taip pat kuris geriausiai tinka maistui ...
Skaityti daugiauMedikai teigia, kad šis metodas tinka ne visiems ir todėl labai pavojinga skirti tokį „gydymą“. Dažnai ...
Skaityti daugiauAliejus yra ypatingas produktas. Su juo gaminamas įvairus maistas, gardinami įvairiausi patiekalai, supaprastinamas kulinarinis procesas. Atskleidžiame ...
Skaityti daugiauDidžiosios Britanijos prekybos centrai apribojo prekybą aliejumi, nes dėl karo Ukrainoje sumažėjo jo atsargos. Beje, produktai ...
Skaityti daugiauAirijos mokslininkai, atlikę tyrimą, nustatė neigiamą augalinių aliejų, kuriuose yra omega-6 riebalų rūgščių, poveikį. Jie nustatė, ...
Skaityti daugiau