Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Apelsinai: kaip pasirinkti saldžiausius ir sultingiausius vaisius?

1 min. skaitymo

Kaip išsirinkti saldžiausią, sultingiausią, skaniausią apelsiną parduotuvėje? Tiesą sakant, viskas gana paprasta: tereikia atkreipti dėmesį į keletą ženklų.

Kaip išsirinkti geriausius apelsinus?

Jei apelsinas vis dar turi žalią šakelę, tai labai geras ženklas: tai reiškia, kad jis šviežias ir labai sultingas. Apelsinai be šakelės viduje dažniausiai būna sausesni. Be to, yra dvi bendros apelsinų formos: apvalios ir ovalios. Geriau rinkitės antrąjį: toks apelsinas bus saldesnio minkštimo. Apvalus apelsinas puikiai tinka šviežioms sultims.

Skanus apelsinas

Kitas dalykas, į kurį reikia atkreipti dėmesį, yra vadinamoji „bamba“. Ji gali būti šiek tiek pravira. Jei taip yra, tada toks apelsinas bus padalintas viduje į kelias dalis („mažas apelsinas” pagrindinio apelsino viduje), dėl to minkštimo nebus labai daug ir jis gali būti sausas. Be to, tokio apelsino viduje yra daug baltų gyslų.

Todėl rekomenduojama rinktis apelsiną su „uždara bamba”. Tokio vaisiaus viduje bus vientisas, sultingas minkštimas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus