Kinijos chemikai išsiaiškino, kokioje temperatūroje teflonas tampa pavojingas sveikatai
Įkaitinus keptuvę iki 260 laipsnių, ji lieka sveika. O 350 laipsnių temperatūroje teflonas pradeda porėti, tada ...
Skaityti daugiauĮkaitinus keptuvę iki 260 laipsnių, ji lieka sveika. O 350 laipsnių temperatūroje teflonas pradeda porėti, tada ...
Skaityti daugiauIndai gali būti labai pavojingi sveikatai. Renkantis naują gaminį labai svarbu atkreipti dėmesį į medžiagą, iš ...
Skaityti daugiauDaugelis žmonių verdami kiaušinius įdeda šiek tiek druskos. Manoma, kad tokiu atveju kiaušinius bus lengviau nulupti. ...
Skaityti daugiauMokslininkai paskelbė tyrimą, kuriame buvo tiriamas suaugusių vyrų ir moterų ūgis per pastaruosius 2000 metų. Tai ...
Skaityti daugiauPinigai, kartais vadinami viso blogio šaknimi, jie gali būti panaudoti nuostabiems dalykams, o gali ir sunaikinti ...
Skaityti daugiauAbejonių dėl santykių tvirtumo ir meilės poroje gali kilti bet kam, ir tai visiškai normalu. Juk ...
Skaityti daugiauAtrinkome pačius įdomiausius faktus, apie kuriuos galbūt net nežinojote. Tai neįtikėtini, tačiau tyrimais pagrįsti faktai. Didžiausias ...
Skaityti daugiauSužinokite, kur odontologai deda jūsų dantis po jų ištraukimo. Kur odontologai deda ištrauktus dantis? Bet jei ...
Skaityti daugiauŠalčiausioje Žemės vietoje prastai apsirengęs keliautojas gali mirtinai sušalti vos per 2 minutes. Taip yra todėl, ...
Skaityti daugiauKava yra vienas populiariausių gėrimų pasaulyje, tačiau tame ir slypi didžioji problema – jos gamybai dabar ...
Skaityti daugiauSterilizacija specialistų ir tarptautinių organizacijų pripažinta kaip humaniškiausias ir efektyviausias beglobių gyvūnų skaičiaus reguliavimo būdas. Tačiau ...
Skaityti daugiauTarka – svarbus daiktas kiekvienoje virtuvėje. Dar daugelis žmonių namuose turi senų trintuvų su keturiomis pusėmis, ...
Skaityti daugiauIndams plauti skirtos kempinės – praktiška ir populiari medžiaga buityje. Jomis galite valyti bet ką. Įdomu ...
Skaityti daugiauBritų mokslininkai iš Portsmuto universiteto neseniai atlikę tyrimą patvirtino hipotezę apie indų spalvos įtaką maisto skoniui. ...
Skaityti daugiauNuo seniausių laikų mandarinai buvo laikomi Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų atributu. Šių saldžiarūgščių citrusinių vaisių ...
Skaityti daugiauAtėjo kalendorinė žiema, gruodžio 1 d., kuri atneša šventės, stebuklo laukimą ir tikėjimą. Surinko me10 įdomių ...
Skaityti daugiauKai kuriuos žmones ypač traukia uodai. Nauji eksperimentai tai susiejo su padidėjusiu karboksirūgščių (apie šias rūgštis ...
Skaityti daugiauMorkos yra skanus, traškus ir sveikas užkandis. Jau seniai sklando pasakojimai apie tai, kaip ši daržovė ...
Skaityti daugiauMūsų kraujas yra raudonos spalvos. Tačiau, kai žiūrime į savo venas, jos atrodo melsvos (ar net ...
Skaityti daugiau