Baltos, juodos, žalios ir rožinės spalvos: pipirų rūšys ir jų naudojimas
Pipirai yra bene labiausiai paplitęs prieskonis pasaulyje, tačiau jų yra keletas rūšių - baltųjų, juodųjų, žaliųjų ir rausvųjų pipirų. Jums ...
Pipirai yra bene labiausiai paplitęs prieskonis pasaulyje, tačiau jų yra keletas rūšių - baltųjų, juodųjų, žaliųjų ir rausvųjų pipirų. Jums ...
Jeigu perkate maltus pipirus, tikriausiai pastebėjote, kad jų skonis ir aromatas gerokai prastesnis nei šviežiai maltų pipirų, kurie sumalami, pavyzdžiui, ...
Juodieji pipirai – vienas populiariausių prieskonių, dedamas į sriubas, marinatus, karštuosius patiekalus ir net gėrimus. Tačiau ne visi žino, kokių naudingų ...