Iš kokios mėsos žirnių sriuba gaunasi skaniausia: šefo gudrybė
Manoma, kad žirnių sriubai gaminti tinka bet kokia mėsa - veršiena, jautiena, vištiena ar kiauliena. Tačiau patyrę šefai savo patirtimi ...
Manoma, kad žirnių sriubai gaminti tinka bet kokia mėsa - veršiena, jautiena, vištiena ar kiauliena. Tačiau patyrę šefai savo patirtimi ...
Paprasti ir greiti receptai, pagaminti iš paprastų ingredientų, visada buvo itin mėgstami. Sunku įsivaizduoti, kad net šokoladinį pyragą galima pagaminti ...
Košė gali būti puikus pusryčių pasirinkimas. Ji ilgam užpildo jus energija. Daugelis žmonių renkasi virti ryžių košę ne su vandeniu, ...
Cezario salotos yra vienos populiariausių salotų pasaulyje. Jos patiekiamos daugelyje restoranų ir kavinių, tačiau paruoštos namuose bus tokios pat geros. ...
Sūdant lašinius dažnai naudojamas skystas sūrymas. Tačiau jei norite užkandį paruošti greičiau ir paprasčiau, turėtumėte atkreipti dėmesį į sausą būdą. ...
Sunku rasti žmogų, kuris nemėgtų kvapnių ir sultingų mandarinų. Tikriems mandarinų fanams šis bandelių receptas labai patiks. Sudėkite paprasčiausius ingredientus ...
Pasirodo, norint pagaminti skanius kotletus, mėsa nebūtina. Pateikiame gardžios ir lengvos vakarienės receptą - pagal jį paruošti kotletai būna vištienos ...
Paprastos tuno salotos yra nesudėtingas patiekalas kasdieniam ar šventiniam stalui, ypač jos tiks Kalėdoms ar Naujiesiems metams. Ingredientų galima nusipirkti ...
Avižinių dribsnių sausainiai yra ne tik skanūs, bet ir sveika alternatyva dėl sudėtyje esančių avižinių dribsnių ir kitų sveikų ingredientų. ...
Pyragas nepaprastai skanus, o kai sustingsta, jo skonis primena sūrio pyragą. Pyragą reikia ruošti etapais, nes tešla turi kurį laiką ...
Pusryčiai - tai ne tik pirmasis dienos valgis, bet ir svarbus momentas, lemiantis jūsų energiją visai dienai. Vienas iš sočių ...
Daugeliui iš mūsų dienos pradžia neįmanoma be kavos, kuri suteikia žvalumo ir energijos. Ji mus lydi ne tik per rytinius ...
Atrodo visi žino blynų tešlos receptą: ir pradedantieji, ir patyrę. Taigi, tešlą turėtų sudaryti miltai, kiaušiniai, pienas, aliejus, druska ir ...
Tai vienas geriausių "žiemos švenčių" desertų. Šio suktinuko nereikės kepti, tad jį pagaminsite labai paprastai. Ko reikės: Didelių mandarinų - ...
Svogūnai yra daržovė, turinti specifinį kvapą ir skonį. Todėl kai kurie žmonės mieliau jos nededa į savo patiekalus. Tačiau svogūno ...
Štai puiki proga dar kartą nustebinti svečius su geru obuolių štrudeliu. Šis štrudelis pakerės jus savo skoniu. Tai vienas geriausių ...
Turbūt nė viena šventė neapsieina be šių salotų, įskaitant Kalėdas ir Naujuosius metus. Norint paįvairinti patiekalą ir paversti "baltą mišrainę" ...
Beveik visiems patinka desertinis varškės sūris su žele gabaliukais. Jį taip pat labai lengva paruošti, todėl šiuo subtiliu desertu savo ...
Šiame gardžiame patiekale yra daug baltymų, todėl jis puikiai tinka daugeliui. Kad tikrai pažadintumėte savo skonio receptorius pagardinkite omletą aitriųjų ...
Štai receptas, kaip pagaminti pačius minkščiausius mėsos kukulius, kokius kada nors valgėte! Tai tradicinis švediškas mėsos patiekalas, patiekiamas su bulvių ...