Įrodyta, kad jūros gėrybės yra naudingos apsaugant nuo inkstų ligų
Grupė mokslininkų iš Pasaulinės sveikatos instituto ir Naujojo Pietų Velso universiteto tyrė ryšį tarp omega-3 riebalų ...
Skaityti daugiauGrupė mokslininkų iš Pasaulinės sveikatos instituto ir Naujojo Pietų Velso universiteto tyrė ryšį tarp omega-3 riebalų ...
Skaityti daugiauRaudonos žuvys (lašiša, upėtakis, arktinė palija, tunas) dažnai atlieka šventinio patiekalo vaidmenis, nes dėl brangumo jos ...
Skaityti daugiauŽuvį atitirpinti galima įvairiais būdais, tačiau ne visi jie yra tikrai veiksmingi ar sveiki. Verta prisiminti, ...
Skaityti daugiauMenkės kepenėlės yra labai skanus ir nepaprastai sveikas delikatesas, kuriame gausu būtinų mikroelementų. Šį produktą ypač ...
Skaityti daugiauSilkė – neatsiejama lietuviškos virtuvės dalis, todėl be jos neapsieina nė vienas šventinis stalas. Be to, ...
Skaityti daugiauŠviežią arba šaldytą žuvį galima ruošti įvairiais būdais: aptepti aliejumi, apkepti, iškepti keptuvėje... Tačiau geriausias ir ...
Skaityti daugiau