Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip geriausiai kepti kotletus: atidarytu ar uždarytu dangčiu

1 min. skaitymo

Norint pagaminti skanius ir apetitą žadinančius kotletus, nepakanka tik sumaišyti maltą mėsą ir padaryti kotletus. Svarbu juos tinkamai iškepti. Jei nesilaikysite technologijos, kotletai bus kieti kaip akmuo. Arba, priešingai, jis subyrės.

Kai kurie virėjai yra nuoširdžiai įsitikinę, kad kotletus reikia kepti atviroje keptuvėje. Dėl to mėsa išsausėja 2 ar 3 kartus. Kiti, atvirkščiai, iš karto uždengia keptuvę dangčiu. Tai turi blogos įtakos gaminių formai.

Kas teisus? Iš tikrųjų ir vieni, ir kiti klysta.

Pirmiausia keptuvėje be dangčio kepkite kotletus iki auksinės spalvos. Tada rekomenduojama sumažinti ugnį, uždengti dangtį ir pabaigti kepti. Jei laikysitės šio patarimo, kotletai bus tobuli.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus