Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl verdant bulves į puodą verta įberti cukraus: kulinarinis triukas

1 min. skaitymo

Sunku rasti žmogų, kuris mėgtų sutižusias bulves. Daugelis gurmanų nori, kad virtos daržovės būtų sausos ir krakmolingos. Kaip išvirti tobulas bulves? Atsakymas paprastas: gaminant garnyrą į puodą reikia įberti šiek tiek cukraus. Papildomas ingredientas užtikrins trapumo išvaizdą ir įdomesnį patiekalo skonį.

Kuriuo metu reikia pridėti cukraus?

Cukrus turi būti įdedamas iš karto po to, kai vanduo užvirs. Svarbu nenaudoti daug cukraus. Pakanka vos vieno arbatinio šaukštelio. Persistengus bulvės įgaus saldų skonį, o tai visai nebūtina. Tad jei laikysitės rekomendacijų, jokių papildomų skonių neatsiras.

Dar vienas patarimas

Išvirus bulves patartina ne tik nupilti vandenį, bet ir trumpam grąžinti puodą ant viryklės. Papildomas šildymas padės pašalinti likusį vandenį. Ir šis procesas bus labai tinkamas prieš darant bulvių košę.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus