Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip tinkamai virti koldūnus ir kodėl gaminimo metu reikia įpilti stiklinę šalto vandens

1 min. skaitymo

Verdant koldūnus įprasta dėti lauro lapų, druskos ir kitų mėgstamų prieskonių, kad skonis ir aromatas būtų sodresnis. Tačiau to nepakanka. Patyrę virėjai gerai žino skanių koldūnų paslaptį. Kaip pastebi kulinarai, labai svarbu tam tikru momentu į puodą įpilti puodelį šalto vandens.

Kada ir kodėl verdant koldūnus reikia užpilti stikline šalto vandens?

Dėl tokios paprastos procedūros patiekalas bus kvapnesnis, o tešla minkštesnė.

Koldūnus teks virti kiek ilgiau, bet rezultatas bus daug geresnis.

Kai koldūnai plūduriuoja, reikia įpilti stiklinę šalto vandens.

Svarbu laikytis proporcijų. Reikėtų prisiminti, kad koldūnai turi laisvai plūduriuoti vandenyje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus