Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip greitai išplakti kiaušinių baltymus į sodrias putas: štai ką reikia įdėti

1 min. skaitymo

Plaktas kiaušinio baltymas reikalingas daugeliui patiekalų gaminti. Pirmiausia kalbame apie įvairius konditerijos gaminius. Bėda ta, kad baltymus reikia ilgai plakti, kol jie pasidarys pakankamai purūs ir sodrūs. Jei tai darysite rankiniu būdu, turėsite plakti iki pusvalandžio. Tačiau net ir naudojant maišytuvą, procedūra greičiausiai nebus tokia greita. Vienas slaptas priedas gali žymiai pagreitinti visą procesą.

KĄ REIKĖTŲ PRIDĖTI Į BALTYMUS?

Prieš plakant, į kiaušinio baltymus dalį reikia įlašinti kelis lašus citrinos sulčių. Būtent šis rūgštus ingredientas padės stabilizuoti masę. Produkto konsistencija taps stabilesnė. Baltymai susiplaks daug greičiau.

Plakimo pabaigoje gausite labai sodrią putą. Prieš plakant baltymus reikia ne tik juos parūgštinti, bet ir pasūdyti. Druska taip pat padeda išgauti sodrią ir purią putą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus