Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl į kondensuotą pieną dėti citrinos sulčių?

1 min. skaitymo

Iš kondensuoto pieno ir sviesto pagaminta grietinėlė dažnai naudojama pyragams ir kepiniams. Tačiau yra paprastesnis, pigesnis ir labai skanus kremas, pagamintas tik iš vieno ingrediento – kondensuoto pieno. Tačiau nepamirškite įpilti citrinos sulčių.

Kondensuotas pienas ir citrina

Citrininio pieno kremui paruošti reikia 350 g kondensuoto pieno ir 40 g citrinos sulčių. Citrinos sultis iš vienos citrinos reikia supilti į kondensuotą pieną. Kruopščiai išmaišykite ir plakite mikseriu. Kondensuotą pieną galima naudoti virintą arba nevirintą. Priklauso, kam naudosite.

Su virintu kondensuotu pienu kremas gausis tirštesnis, su nevirintu – skystesnis. Tačiau norėdami išspręsti šią problemą, išplakite grietinėlę su citrina ir padėkite į šaldytuvą dviem ar trims valandoms. Po to jis taps daug storesnis ir nevarvės.

Štai kodėl į kondensuotą pieną dedama citrinų sulčių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus