Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ar blynams reikia sijoti miltus?

1 min. skaitymo

Daugelyje blynų receptų minima, kad reikia persijoti miltus, tačiau daugelis to nedaro. Iš tiesų, dabar parduotuvių lentynose daugiausia yra aukščiausios rūšies miltų be priemaišų ir šiukšlių. Jei nėra prasmės sijoti miltus, tai kam gaišti laiką plaunant daugiau indų? Tačiau patyrę virėjai ir kulinarai tikina, kad prieš gaminant blynus, miltus vis tiek reikėtų persijoti.

Kam sijoti miltus?

Dėl šio proceso produktas prisotinamas deguonimi. Todėl miltai įgauna pakankamai minkštumo, purumo ir švelnumo. Jei į blynų tešlą įbersite persijotų miltų, blynai gausis minkšti ir purūs.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus