Blyneliai su airanu puikiai tinka su pikantiškais įdarais, pavyzdžiui, mėsa ar grybais.
Sudedamosios dalys:
- 450-500 ml airano
- 250 g miltų
- 3 šaukštai aliejaus
- 2 kiaušiniai
- 3 šaukštai cukraus
- žiupsnelis druskos
- šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimas:
- Išplakite kiaušinius, suberkite cukrų ir žiupsnelį druskos.
- Supilkite airaną ir gerai išmaišykite.
- Suberkite kepimo miltelius ir miltus ir išmaišykite iki vientisos masės. Ir palikite 15 minučių pastovėti. Tada supilkite aliejų, išmaišykite ir kepkite.
- Kepkite iš vienos pusės 1,5-2 minutes, o iš kitos pusės – 15-30 sekundžių ant vidutinės ugnies.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi