Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl kepama žuvis suyra?

1 min. skaitymo

Net profesionalus virėjas kartais susiduria su tuo, kad kepant žuvis pradeda byrėti. Deja, padėties išgelbėti neįmanoma. Tačiau galite užkirsti tam kelią ateityje.

Kodėl žuvis pradeda byrėti?

KOKYBĖ

Patyręs virėjas kepimui stengiasi rinktis šviežią žuvį, nes yra didesnė tikimybė, kad ji išlaikys tinkamą formą. Tačiau negalime būti tokie tikri dėl šaldyto produkto.

Jei patys užšaldėte šviežią žuvį, tereikia leisti jai tinkamai atšilti. Tačiau perkant šaldytą produktą jums gali būti pasiūlytas kelis kartus atitirpintas produktas.

TINKAMAS PARUOŠIMAS

Norint padidinti žuvies vientisumo išsaugojimo tikimybę, geriausia ją ruošti apvoliojus miltuose. Šiai užduočiai geriausiai tinka įprasti kvietiniai miltai ir vištos kiaušinis.

ALIEJUS

Neįmanoma iškepti tinkamos kokybės žuvies su nedideliu kiekiu aliejaus. Todėl įpilkite pakankamai riebalų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus