Šis sūrio vyniotinis su sultinga vištiena tikrai patiks visiems jūsų svečiams. Išbandykite pasigaminti šį gardų užkandį.
Reikės:
- vištienos krūtinėlės filė – 450 g;
- 1 vidutinio dydžio svogūno;
- česnako – 2 skiltelių;
- druskos, pipirų;
- kietojo sūrio – 250 g;
- kiaušiniai – 3 vnt;
- grietinė – 60 g;
- druskos ir pipirų;
Paruošimas:
- Kietąjį sūrį sutarkuokite stambia tarka, įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
- Viską gerai išmaišykite ir paskleiskite ant kepimo popieriaus. Kepkite 180° temperatūroje, kol taps auksinės spalvos.
- Palikite pagrindą atvėsti, kol ruošite įdarą.
- Į vištienos filė sudėkite svogūnus, kepkite, kol jie taps auksinės spalvos. Tada įberkite smulkinto česnako ir prieskonių pagal skonį. Viską gerai išmaišykite.
- Ant atvėsusio pagrindo tolygiai sudėkite ir paskirstykite maltą mėsą. Suvyniokite į ritinį naudodami kepimo popierių.
- Suvyniokite į foliją ir kepkite dar 30 min. 180° temperatūroje.
- Atvėsinkite ir supjaustykite porcijomis.