Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Blyneliai su obuolių įdaru: Nerealiai skanūs blynai

1 min. skaitymo

Blyneliai su obuoliais visada buvo ir bus populiarūs. Jų skonis žavi visus, tačiau tam, kad šie blyneliai gautųsi dar skanesni, į įdarą reikia įdėti vieną papildomą ingredientą – cinamoną.

Tešlos ingredientai:

  • Pienas – 500 ml;
  • Kiaušinių – 3 vnt;
  • Cukraus – 50 g;
  • Vanilinio cukraus – 1 šaukštelis cukraus;
  • Druskos – 1/2 šaukštelio;
  • Sviestas – 60 g;
  • Miltai – 180 g.

Obuolių įdarui skirti ingredientai:

  • obuoliai – 1 kg;
  • sviestas – 80 g;
  • cukraus – 150 g;
  • miltai – 2,5 valg. š.;
  • cinamono – 1 arb. š.

Paruošimo būdas:

  • Sumaišykite visus tešlai skirtus ingredientus. Plakite mikseriu arba trintuvu iki vientisos masės.
  • Įkaitinkite keptuvę.
  • Patepkite augaliniu aliejumi, kepkite lietinius blynus ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol paruduos.
  • Įdarui obuolius nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais arba sutarkuokite.
  • Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite obuolius, cukrų (cukraus kiekis priklauso nuo to, kiek rūgštūs obuoliai), cinamoną ir maišydami troškinkite įdarą 10 minučių.
  • Suberkite miltus, gerai išmaišykite įdarą ir troškinkite dar 2 minutes.
  • Visiškai atvėsinkite įdarą ir suvyniokite blynus.
  • Prieš patiekdami blynus apkepkite svieste.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus