Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

„Triukas“ su lašiniais (👌): sūdant jie visada bus minkšti ir skanūs

1 min. skaitymo

Šitaip lašinių tikrai nesūdėte. Lašiniai taps fantastiškai skanūs, jei sūdydami juos pridėsite vieną neįprastą ingredientą.

Kaip skaniai pasūdyti lašinius?

Kilogramui lašinių reikės:

  • 500 g druskos,
  • 150 g cukraus,
  • 5-6 skiltelių česnako,
  • 3 lauro lapų,
  • šaukštelio saldžiosios paprikos,
  • šaukštelis maltų juodųjų pipirų,
  • Prieskonių mišinys „CHMELI-SUNELI”.

Paruošimas:

Išmirkykite lašinių gabalėlius cukruje, suvyniokite juos į kepimo popierių.

Tokios formos lašinius padėkite į šaldytuvą 12 valandų. Praėjus šiam laikui, lašinius nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite servetėlėmis.

Sumaišykite smulkintą lauro lapą, juoduosius pipirus, papriką, smulkintą česnaką, prieskonius ir druską. Naudokite paprastą druską, joduotos druskos nenaudokite.

Mišiniu apibarstykite lašinius ir vėl suvyniokite į popierių.

Taip suformuotus lašinius padėkite į šaldytuvą savaitei. Paskui galite nuplauti druską ir laikyti šaldiklyje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus