Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ištirps burnoje: kaip kepti sultingą kiaulieną keptuvėje

1 min. skaitymo

Kiauliena yra maistinga mėsa, kurioje yra daug žmogaus organizmui naudingų medžiagų. Papasakosime, kaip ją tinkamai iškepti, kad mėsa būtų sultinga ir minkšta.

Ingredientai:

  • Kiauliena – 800 g
  • Svogūnas – 1 vnt
  • Augalinis aliejus – 2-3 šaukštai
  • Druska – pagal skonį
  • Pipirų, sausų prieskonių – pagal skonį

Gaminimo būdas:

  1. Rinkitės šviežią mėsą su šiek tiek riebalų, kurie suteiks sultingumo.
  2. Prieš kepdami leiskite mėsai pailsėti kambario temperatūroje apie 30 minučių.
  3. Prieš pat kepimą mėsą pagardinkite druska ir pipirais, kad ji neprarastų sulčių.
  4. Įkaitinkite keptuvę storu dugnu ir įpilkite šiek tiek aliejaus.
  5. Kepkite gabalėlius po 3-4 minutes iš kiekvienos pusės ant didelės ugnies, kad susidarytų plutelė.
  6. Tada sumažinkite ugnį ir kepkite toliau, kol iškeps, retkarčiais apversdami.
  7. Iškepusią mėsą prieš patiekdami palikite 5-10 minučių pailsėti.
  8. Laikydamiesi šių paprastų taisyklių iškepsite minkštą ir sultingą kiaulieną.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus