Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl verdant ryžius reikia įpilti citrinos sulčių? Netikėtas efektas

1 min. skaitymo

Ryžiai yra neutralus ir populiarus garnyras, kurį daugelis mėgsta gaminti pietums ar vakarienei. Tačiau kai kurie virėjai, gamindami ryžius, naudoja citrinos sultis.

Pradedančiuosius ši gudrybė gali nustebinti. Tačiau iš tiesų tai duos tik naudos.

Faktas tas, kad nedidelis kiekis citrusinių vaisių sulčių padaro grūdų skonį ryškesnį ir gali pridėti šiek tiek malonios rūgštelės.

Tačiau tai dar ne visa nauda.

Citrinų sultys padarys patiekalą traškesnį, o ryžiai nesulips į gumulėlius.

Į standartinę keptuvę pakanka vos vieno arbatinio šaukštelio citrinos sulčių.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus