Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis.
Šiuolaikinis žmogus retai kada išeina iš namų be telefono. Išmanieji įrenginiai tapo mūsų darbo įrankiais, bendravimo priemonėmis, informacijos šaltiniais, netgi emocinio palaikymo ar...
Sveikos mitybos entuziastai jau seniai įvertino kvinojos (arba Bolivinės balandos) naudą, tačiau daugelis vis dar nežino, kaip ją tinkamai paruošti. Šiame straipsnyje pasakojame...
Miegodami praleidžiame pusę savo gyvenimo, todėl pageidautina, kad tai darytume kuo patogiau. Pagalvė iš natūralių medžiagų padės sukurti komfortą, padės atsipalaiduoti ir gerai...
Mūsų seneliai žinojo tai, ką daugelis šiuolaikinių žmonių pamiršo – paprastas pieno produktų gamybos šalutinis produktas, pasukos, yra tikras sveikatos lobynas. Ilgą laiką...
Kava po valgio iš pirmo žvilgsnio turi privalumų: Jis gali stimuliuoti virškinimo procesą po valgio ir padidinti skrandžio rūgšties gamybą. Tai gali padėti...
Mėgstame arbūzą dėl jo gaivaus ir saldaus skonio, tačiau esame linkę vengti jo sėklų. Tuo tarpu jose yra daugiau gėrio nei pačiame minkštime....
Matcha – tai smaragdinės spalvos žalioji arbata, turinti gilias tradicijas, kurios siekia dar Viduramžių Kiniją. Skirtingai nei įprasta žalia ar juodoji arbata, matcha...
Austrijoje užfiksuota pavojinga bakterinė infekcija – bruceliozė. Pirmieji apie ją pranešė medžiotojai, radę nugaišusius kiškius, kurie, kaip paaiškėjo, buvo užsikrėtę šia liga. Nors...
Viena specialistė pasidalijo su manimi paprasta paslaptimi, kuri visiškai pakeitė mano požiūrį į duoną. Tai, ką ji man pasakė, buvo taip įtaigu, kad...