Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pakeiskite bulvių košėje esantį sviestą ir ją galėsite valgyti be jokios mėsos: gurmanai įsidėmėkite

1 min. skaitymo

Bulvių košė paprastai naudojama kaip garnyras prie mėsos patiekalų ir kt. Tačiau bulvių košė lengvai gali virsti pilnaverčiu patiekalu. Tereikia sviestą pakeisti kitu produktu ir patiekalas taps sotus, maistingas ir kupinas skonio.

NEĮPRASTOS BULVIŲ KOŠĖS RECEPTAS

Pirmiausia išvirkite bulves. Išvirus daržovėms puode likusio vandens nereikia išpilti į kriauklę. Skystį reikia supilti į kitą indą ir sumaišyti su pienu.

Išvirtas bulves reikėtų sutrinti trintuvu.

Į gautą masę įmaišyti porą šaukštų varškės. Šis produktas bus puiki alternatyva sviestui.

Galite naudoti ir varškę, ir lydytą sūrį. Bet kurio iš šių produktų dėka bulvių košė bus minkšta ir be galo skani.

Bulvių, varškės/sūrio mišinį sumaišykite su prieš tai sumaišytu pieno ir vandens mišiniu.

Rezultatas – neįtikėtinai sotus patiekalas, kurį galima valgyti visiškai be mėsos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus