Bulvių košė paprastai naudojama kaip garnyras prie mėsos patiekalų ir kt. Tačiau bulvių košė lengvai gali virsti pilnaverčiu patiekalu. Tereikia sviestą pakeisti kitu produktu ir patiekalas taps sotus, maistingas ir kupinas skonio.
NEĮPRASTOS BULVIŲ KOŠĖS RECEPTAS
Pirmiausia išvirkite bulves. Išvirus daržovėms puode likusio vandens nereikia išpilti į kriauklę. Skystį reikia supilti į kitą indą ir sumaišyti su pienu.
Išvirtas bulves reikėtų sutrinti trintuvu.
Į gautą masę įmaišyti porą šaukštų varškės. Šis produktas bus puiki alternatyva sviestui.
Galite naudoti ir varškę, ir lydytą sūrį. Bet kurio iš šių produktų dėka bulvių košė bus minkšta ir be galo skani.
Bulvių, varškės/sūrio mišinį sumaišykite su prieš tai sumaišytu pieno ir vandens mišiniu.
Rezultatas – neįtikėtinai sotus patiekalas, kurį galima valgyti visiškai be mėsos.