Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip patiems sūdyti raudonąją žuvį (lašišą, upėtakį ar kt.)?

1 min. skaitymo

Daugelis žino, kad raudona žuvis yra puiki stalo puošmena. Jie žino ir mėgsta šį delikatesą. Juk ją galima valgyti ne tik vieną, bet ir naudoti ant sumuštinio, įdėti į salotas ir kt.

O jei norite pasigaminti paplotėlius su kreminiu sūriu ir upėtakiu arba lašiša, rekomenduojame žuvį sūdyti patiems. Mums tereikia bet kokios raudonos žuvies filė (pusės kilogramo), druskos (šaukšto) ir cukraus (šaukštelio).

Specialiu pincetu išimkite visus kaulus. Tada nuplaukite žuvį šaltame vandenyje ir nuvalykite ją iš visų pusių popierinėmis servetėlėmis.

Į dubenėlį supilkite druską, cukrų ir išmaišykite. Po to šiuo mišiniu įtrinkite žuvį iš visų pusių. Šiek tiek mišinio taip pat įpilkite į indą, kuriame sūdysime lašišą. Padėkite filė oda į viršų ir ant viršaus užpilkite dar cukraus ir druskos mišinio.

Tada indą uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą, kur jis turėtų išbūti nuo dviejų iki keturių dienų.

Po to, praėjus šiam laikui, išpilkite susidariusį sūrymą. Žuvis pasūdyta, galite ragauti!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus