Maistas / GėrimaiStraipsniai

Kaip sumalti aguonas?

Norint aguonas panaudoti aguonpienui (aguonų pienui), būtina aguonas suminkštinti ir sumalti, kad išsiskirtų aromatas, aliejai ir skonis.

Pateikiame trumpą instrukciją kaip sumalti aguonas.

Pirmasis variantas:

  1. Nuplikykite aguonas karštu vandeniu;
  2. Sumalkite aguonas mėsmale.

Antrasis variantas:

  1. Nuplikykite aguonas karštu vandeniu;
  2. Sumalkite aguonas kavamale.

Ant sumaltų aguonų pilamas pienas ir dedama cukraus pagal skonį. Aguonų pienas su kūčiukais – pats geriausias pasirinkimas.

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Taip pat skaitykite
Close
Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: