Niekada negalima pilti vandens iš karšto čiaupo į virdulį, perspėja ekspertai. Karštas vanduo iš čiaupo netinka gerti ir gaminti maistą.
Paaiškiname, kodėl į virdulį reikėtų pilti tik šaltą vandenį.
Kodėl nereikėtų gerti ar gaminti maisto naudojant karštą vandenė iš čiaupo?
Karštas vanduo iš čiaupo yra skirtas naudoti buityje, bet ne gerti ar gaminti maistą.
Taip yra todėl, kad karštame vandenyje yra daugiau priemaišų, įskaitant geležį, dėl kurios susidaro apnašų. Tokio vandens gėrimas gali turėti neigiamos įtakos inkstų sveikatai.
Ši medžiaga skirta tik bendrai informacijai ir neturėtų būti naudojama kaip diagnozės ar medicininio patarimo pagrindas. Šioje svetainėje pateikiamos publikacijos yra pagrįstos naujausiais aktualiais ir moksliškai pagrįstais medicinos srities tyrimais. Vis dėlto, jei jums reikia diagnozės ar medicininio patarimo, būtinai kreipkitės į šeimos gydytoją ar konkrečios srities specialistą.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi