Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ką dėti į arbatą: skonis taps daug ryškesnis

1 min. skaitymo

Šaltą žiemos dieną ar vakarą nėra nieko geriau, kaip pailsėti nuo darbų su puodeliu karštos arbatos. Kiekviena rūšis turi savų privalumų, todėl galite pasirinkti rūšį pagal savo skonį. Tačiau bet kuri arbata bus skanesnė, jei į ją pridėsite kokių nors priedų.

Ko galite pridėti?

Žiupsnelį cinamono

Šis prieskonis dera su absoliučiai bet kokiu karštu gėrimu, todėl visada galite nedvejodami įberti žiupsnelį cinamono.

Citrinos griežinėlis

Tai klasikinis priedas, kuris nieko nenustebins. Citrina suteikia arbatai kilnų ir originalų skonį.

Apelsino žievelė

Ši arbata pasižymi ryškiu tonizuojamuoju poveikiu, todėl geriausia ją gerti prieš 19 val. Gėrimo skonis bus labai įdomus ir šventiškas.

Uogakrūmių lapai

Aviečių, vyšnių, braškių, serbentų ir mėlynių lapai puikiai pakeis arbatos skonį. Taip pat turėtumėte žinoti, kad ši arbata bus labai naudinga.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Esu baigusi Vilniaus universiteto Medicinos fakultetą. Turiu aukštąjį išsilavinimą farmacijos srityje. Publikuoju straipsnius (KAIPKADA.LT interneto svetainėje) sveikatos ir sporto temomis.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus