Šaltą žiemos dieną ar vakarą nėra nieko geriau, kaip pailsėti nuo darbų su puodeliu karštos arbatos. Kiekviena rūšis turi savų privalumų, todėl galite pasirinkti rūšį pagal savo skonį. Tačiau bet kuri arbata bus skanesnė, jei į ją pridėsite kokių nors priedų.
Ko galite pridėti?
Žiupsnelį cinamono
Šis prieskonis dera su absoliučiai bet kokiu karštu gėrimu, todėl visada galite nedvejodami įberti žiupsnelį cinamono.
Citrinos griežinėlis
Tai klasikinis priedas, kuris nieko nenustebins. Citrina suteikia arbatai kilnų ir originalų skonį.
Apelsino žievelė
Ši arbata pasižymi ryškiu tonizuojamuoju poveikiu, todėl geriausia ją gerti prieš 19 val. Gėrimo skonis bus labai įdomus ir šventiškas.
Uogakrūmių lapai
Aviečių, vyšnių, braškių, serbentų ir mėlynių lapai puikiai pakeis arbatos skonį. Taip pat turėtumėte žinoti, kad ši arbata bus labai naudinga.