Patyrę virtuvės šefai turi daugybę paslapčių, kurios padeda lengvai ir greitai pagaminti maistą, o rezultatas būna puikus. Šiandien pasidalysime viena gudrybe.
Verdant koldūnus, įdėkite sviesto. Dėl jo koldūnai taps minkštesni ir aišku, skanesni. Todėl net jei gaminate parduotuvėje pirktus koldūnus, dėl šios gudrybės jų skonis bus malonesnis.
Kokia yra sviesto nauda?
- Jis sumažina putojimą: Nereikia nuolatos šalinti putų kiaurasamčiu – taip sutaupoma laiko ir nervų.
- Apsaugo nuo sulipimo: Koldūnai išvirs tolygiai.
- Suteiks kreminį skonį: Jūsų patiekalas bus ne tik skanus, bet ir kvapnus.
Sviesto panaudojimas:
- Į puodą su verdančiu vandeniu įdėkite 1-2 šaukštus sviesto.
- Sudėkite koldūnus ir virkite pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi