Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip ir kiek virti koldūnus, kad jie nesuliptų?

1 min. skaitymo

Jei proceso metu nesilaikysite tam tikrų taisyklių, koldūnai sulips, tešla prakiurs, o įdaras atsidurs vandenyje.

Ką reikia žinoti?

Nesvarbu, ar gaminate šaldytus, ar šviežius koldūnus. Nepriklausomai nuo įdaro, jie gaminami vienodai.

Vienintelis svarbus dalykas – laikytis vandens proporcijų.

Ką įpilti į vandenį?

Kad koldūnai nesuliptų, į vandenį įberkite druskos, net jei verdate saldžius koldūnus.

Koldūnų su daržovių ar grybų įdarais į 1 litrą vandens įberkite 0,5-1 arbatinį šaukštelį druskos.

Saldiems koldūnams užtenka vieno žiupsnelio. Kitų prieskonių ir priedų dedama pagal skonį.

1-2 valgomieji šaukštai augalinio aliejaus apsaugos koldūnus nuo prilipimo.

Kiek laiko virti?

Jei gaminate ant viryklės, paimkite didelį puodą ir įpilkite tiek vandens, kad visiškai apsemtų koldūnus.

Kai vanduo užvirs, sudėkite koldūnus į puodą ir maišykite viso virimo metu.

Kai koldūnai išplaukia į paviršių, juos reikia virti dar 3-5 minutes. Tačiau turėtumėte atsižvelgti į tešlos kokybę ir storį.

Paruošti koldūnai būna minkšti ir šiek tiek skaidrūs.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus