Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip teisingai dėti česnaką į sriubas ir kitus patiekalus: pasirodo klysta kas antras

1 min. skaitymo

Česnakai yra naudingas prieskonis, dėl kurio patiekalai tampa aromatingesni ir patrauklesni. Tačiau ne visi mėgsta jo dėti į sriubas ar salotas. Esmė ta, kad daugelis tai daro neteisingai.

Juk česnakas – „kaprizingas“ prieskonis. Ilgai termiškai apdorojant produktas praranda ir aromatą, ir gydomąsias savybes. Tačiau, kaip pastebi namų šeimininkės, nepakankamai apdorojant, jis tiesiog užgožia likusius patiekalų ingredientus.

Kaip teisingai dėti česnaką į ruošiamą maistą?

Česnakinės duonos receptas

Kulinarai žino, kaip teisingai įdėti česnako. Čia viskas paprasta. Pirmiausia šviežią produktą reikia supjaustyti, tačiau jo negalima iškart dėti į ruošiamą maistą. Tik pilnai išvirus patiekalus česnaką galima dėti į sriubas ar garnyrus.

Tada puodą ar keptuvę reikia uždengti dangčiu. Šioje būsenoje viskas turi būti pabūti maždaug penkias minutes. Po to patiekalą galima patiekti prie stalo.

Svarbu! Nedėkite česnako į pačią lėkštę. Tai gali tik sugadinti skonį.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus