Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kepant kotletus išsiskiria balta masė: ką tai reiškia?

1 min. skaitymo

Kepant kotletus išsiskirianti balta masė nėra prastos kokybės maltos mėsos požymis, tačiau gali rodyti specifinę jos sudėtį.

Ką rodo baltos masės išsiskyrimas kepant kotletus?

Baltos masės atsiradimas kepant kotletus yra natūralus procesas, kurį sukelia hidrofilinės baltymų savybės ir baltymų struktūros pokyčiai kaitinant.

Paprastai baltos masės atsiradimas rodo didelį riebalų arba vandens kiekį. Ją taip pat gali sukelti rišamosios medžiagos trūkumas maltoje mėsoje.

Jei į maltą mėsą įdėsite daugiau duonos arba kiaušinių, baltosios medžiagos išsiskirs ne taip intensyviai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus