Kiekvienas turėtų juos žinoti: 7 raktažodžiai, kaip pritraukti turtus


Mažai kas žino, kad „kasdieniniai“ žodžiai turi labai stiprią energiją. O jei jie bus tariami kelis kartus per dieną? Pasirodo finansinėje sferoje ir asmeniniame gyvenime viskas pasikeis į gerąją pusę.

Kaip paprastais žodžiais pritraukti pinigų ir turto?

Įprastinėje kalboje vartojame teigiamus ir neigiamus žodžius, kai kurie iš jų gali būti labai pavojingi, nes jų „blogoji“ energija pritraukia nesėkmes ir bėdas, taip blokuodama finansinės energijos srautus. Tokius žodžius reikėtų vartoti kuo rečiau, o idealiu atveju jie turėtų būti pašalinti visiškai.

Dabar pažvelkime į žodžius su teigiama energija, kurie padeda pritraukti pinigų ir sustiprinti jūsų finansinę padėtį.

Kokie žodžiai padės pritraukti pinigų?

Pasirodo, finansinę gerovę galite pasiekti ne tik gerai apmokamo darbo, aukštų pareigų ar verslo pagalba. Prisiminkite šį „stebuklingų“ žodžių sąrašą, kuriais galite pritraukti pinigų ir finansinės sėkmės.

Laimė

Šis žodis turi neįtikėtinai teigiamos energijos: išgirdus ar ištarus žodį „laimė“, mūsų galvose iš karto atsiranda itin malonių asociacijų. Tas, kuris siekia tapti laimingu, tikrai taps laimingas ir galės pasiekti viską, ko nori, įskaitant finansinius turtus.

Gerovė arba klestėjimas

Žodis „klestėti“ yra labai teigiamas, nes jis reiškia augimą, vystymąsi ir judėjimą į gerąją pusę. Sakykite tai dažnai ir užtikrintai, o netrukus pastebėsite teigiamus materialinės gerovės pokyčius.

Turtas

Jei žmogus svajoja apie turtus, galiausiai jis galės juos gauti. Kuo dažniau jis mąsto ir vizualizuoja pinigines ir materialines vertybes, tuo labiau artėja prie savo tikslo. Kartokite žodį „turtas“ kiekvieną dieną ir netrukus pastebėsite, kad piniginės problemos nuo jūsų pradėjo trauktis.

Sėkmė

Jokio tikslo negalima pasiekti be sėkmės. Net juokais ištarta frazė „aš nevykėlis“ pritraukia negatyvo į jūsų gyvenimą ir blokuoja pinigų srautus. Jei flirtuojate ir juokaujate su Fortūna, neturėtumėte tikėtis iš jos pagalbos. Pasistenkite nuoširdžiai patikėti, kad nusipelnėte geresnio likimo, ir netrukus turėsite galimybę tuo įsitikinti patys.

Kaip pritraukti turtus

Džiaugsmas

ir sėkmė pritraukia laimingus ir linksmus žmones ir palieka tuos, kurie didžiąją gyvenimo dalį praleidžia ilgesyje ir neviltyje. Jei norite pasiekti finansinės gerovės, turite mylėti savo gyvenimą ir mokėti džiaugtis net mažiausiais dalykais. Taip pat pasistenkite nuoširdžiai dovanoti džiaugsmą ir teigiamas emocijas aplinkiniams, tada visata tikrai atsilygins.

Svajoti

Kad puoselėtos svajonės ir norai išsipildytų, labai svarbu mintyse jas vizualizuoti, ir tai daryti kuo dažniau. Kai žmonės nustoja tikėti stebuklais, jų gyvenimas tampa beprasmis. Visi norime gyventi gerai ir nejausti nepritekliaus, ir tame nėra nieko blogo. Drąsiai pasakykite, kad svajojate tapti turtingu, laimingu ir sėkmingu, ir netrukus tai įvyks jūsų gyvenime.

Gerovė

Gerovė – tai „gerumo būsena“, o gėrio sąvoka apima gausų derlių, pilnus tvartus, bendraminčių ir draugų buvimą, gerovę ir tvarką namuose. turi būti suvokiami kaip priemonė gauti papildomų materialinių gėrybių.

Išeiti iš AMP versijos