Kodėl verdant ar kepant dešreles, jos sprogsta: ką darote ne taip?


Dešrelės plyšta

Kartais kai tingime ką nors pasigaminti, išsiverdame ar išsikepame dešrelių. Tačiau pasitaiko, kad jos suplyšta. Tai nereiškia, kad jos yra nekokybiškos. Taip atsitinka todėl, kad dešrelių apvalkalui gaminti naudojama natūrali medžiaga. Plastikiniai apvalkalai bet kuriuo atveju išliks nepažeisti.

 

Rekomenduojama dešreles 2-3 vietose subadyti šakute ir panardinti į verdantį vandenį.

Verdant jas galima dėti į šaltą pasūdytą vandenį ir kaitinti tik iki virimo, bet nepervirti. Jos netaps mažiau skanios, tačiau vis tiek bus patrauklesnės išvaizdos.

Kai kurie žmonės dešreles verda garuose arba kepa. Reikėtų pridurti, kad yra dešrelių, skirtų tik virti ir kepti. Todėl turėtumėte laikytis visų jų gaminimo taisyklių ir gaminimo termino.

Išeiti iš AMP versijos