Pasigaminkite vištienos kepenėlių paštetą namuose. Tai paprasta, skanu ir nebrangu. Šis paštetas bus daug skanesnis nei pirktas parduotuvėje.
Kepenų pašteto receptas
Pagaminsite per: 1 val. ir 45 minutes
Ingredientai:
- 200 g morkų;
- 200 g svogūnų;
- 700 g vištienos kepenėlių;
- 100 g sviesto;
- 200 mililitrų 10 % grietinėlės;
- druskos, pipirų, aliejaus kepimui.
Paruošimas:
- Svogūnus ir morkas nulupkite ir supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais. Sudėkite juos į įkaitintą keptuvę ir 10 min. kepkite alyvuogių aliejuje. Tada įpilkite stiklinę šilto vandens ir dar šiek tiek patroškinkite.
- Tuo tarpu kitoje keptuvėje apkepkite vištienos kepenėles, kol jos taps traškios. Įpilkite aliejaus, įberkite druskos ir pipirų ir troškinkite dar 10 minučių.
- Sudėkite kepenėles prie daržovių ir užpilkite grietinėle. Virkite dar 10 minučių.
- Tada viską sumaišykite maišytuvu. Patiekite atšaldytą.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi