Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Puodelyje ar arbatinuke: kaip teisingai užplikyti arbatą?

1 min. skaitymo

Ne visi žino, kaip tinkamai užplikyti arbatą, kad ji būtų skani ir pilna sodraus aromato bei skonio. Šiame straipsnyje sužinosite, kaip teisingai ją paruošti.

Užplikykite arbatą puodelyje

Yra keletas niuansų, kuriuos supratę galite tapti meistru, kaip tinkamai virti arbatą puodelyje. Paslaptis yra proporcijose. Kad arbata nebūtų per stipri ar beskonė, vadovaukitės gairėmis – apie 2 g arbatos 200 ml vandens, apie 1 arbatinį šaukštelį arbatos viename puodelyje. Taip pat svarbus užplikytos arbatos laikymo laikas. Turėtumėte sutelkti dėmesį į gamintojo rekomendacijas, pateiktas ant pakuotės. Juodoji arbata paprastai laikoma užplikyta apie 4-5 minutes, žalioji – dvigubai ilgiau.

Užplikę arbatą nepamirškite arbatos. Patogumui galite naudoti specialų sietelį arba filtrus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus