Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šie kulinariniai triukai su mėsa padės jums pereiti į aukštesnį lygį

1 min. skaitymo

Jums nebūtina baigti brangių maisto gaminimo kursų, kad savo įgūdžiais galėtumėte varžytis su garsiais virtuvės šefais. Užtenka retkarčiais pritaikyti tam tikras gudrybes ir galite būti tikri, kad jūsų gaminami patiekalai nenusileis patiekalams, patiekiamiems restorane. Nevarginsime jūsų ir atskleisime keletą mėsos gaminimo paslapčių.

Nebijokite duonos kepimo

Tiksliau – nebijokite eksperimentuoti su džiūvėsėliais. Įprastus džiūvėsėlius galite pakeisti smulkintais kukurūzų ar bulvių traškučiais – bus skaniau.

Skaidrus sultinys

Jei norite, kad sultinys būtų skaidrus, mėsą į puodą dėkite tik tada, kai vanduo pradeda virti. Priešingu atveju virimo metu iš mėsos išsiskyrusios sultys iškils į paviršių ne itin apetitą keliančių putų pavidalu.

Tobuli kotletai

Norintiems išmokti gaminti tobulos formos kotletus rekomenduojama prisiminti vieną paprastą gudrybę: kiekvieno kotleto viduryje pirštu padarykite nedidelį įdubimą, tada galėsite pradėti kepti. Kotletai gausis labai gražūs!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus