Jums nebūtina baigti brangių maisto gaminimo kursų, kad savo įgūdžiais galėtumėte varžytis su garsiais virtuvės šefais. Užtenka retkarčiais pritaikyti tam tikras gudrybes ir galite būti tikri, kad jūsų gaminami patiekalai nenusileis patiekalams, patiekiamiems restorane. Nevarginsime jūsų ir atskleisime keletą mėsos gaminimo paslapčių.
Nebijokite duonos kepimo
Tiksliau – nebijokite eksperimentuoti su džiūvėsėliais. Įprastus džiūvėsėlius galite pakeisti smulkintais kukurūzų ar bulvių traškučiais – bus skaniau.
Skaidrus sultinys
Jei norite, kad sultinys būtų skaidrus, mėsą į puodą dėkite tik tada, kai vanduo pradeda virti. Priešingu atveju virimo metu iš mėsos išsiskyrusios sultys iškils į paviršių ne itin apetitą keliančių putų pavidalu.
Tobuli kotletai
Norintiems išmokti gaminti tobulos formos kotletus rekomenduojama prisiminti vieną paprastą gudrybę: kiekvieno kotleto viduryje pirštu padarykite nedidelį įdubimą, tada galėsite pradėti kepti. Kotletai gausis labai gražūs!