Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Turite daug agrastų? Sužinokite, ką iš jų pagaminti

1 min. skaitymo

Agrastus geriau valgyti šviežius arba gaminti kompotus. Tačiau yra paprastas būdas apdoroti šias uogas, kuris leidžia išsaugoti visas naudingąsias savybes ir vitaminus žiemai.

 

Reikės:

  • agrastai – 1,5 kg;
  • apelsinai – 2 vnt.;
  • citrina – ½;
  • cukrus – 500 g.

Kaip paruošti:

  1. Nuo agrastų reikia pašalinti žiedynų ir žiedkočių stiebus.
  2. Apelsinus nulupkite ir supjaustykite, iš pusės citrinos išspauskite sultis.
  3. Agrastus ir apelsinus suberkite į dubenį, sutrinkite trintuvu arba permalkite per mėsmalę ir įpilkite citrinos sulčių.
  4. Supilkite cukrų ir palikite tyrę kambario temperatūroje, kad cukrus visiškai ištirptų.
  5. Išmaišykite ir supilkite tyrę į indus ir laikykite šaldiklyje. Gero apetito!

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus