Tarkuotas šokoladinis pyragas su varškės įdaru: tokio skanaus pyrago dar nevalgėte


nepaprastai skanus, o kai sustingsta, jo skonis primena sūrio pyragą. Pyragą reikia ruošti etapais, nes tešla turi kurį laiką pastovėti šaldiklyje.

Šokoladinis varškės pyragas

Šokoladinis trupininis varškės pyragas

Ingredientai (padui):

Įdaras:

Paruošimas:

  1. Iš pradžių sumaišykite visus sausus ingredientus (padui), tada sudėkite smulkintą sviestą ir sumalkite į trupinius.
  2. Įmuškite kiaušinį ir išminkykite minkštą tešlą. Padalykite tešlą į didesnius ir mažesnius gabalėlius, mažesnius suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldiklyje nuo 30 min. iki 1 val.
  3. Įdarui visus ingredientus sumaišykite maišytuvu iki vientisos masės.
  4. Iš šaldiklio išimkite didžiąją dalį tešlos, išlyginkite kepimo inde, suformuodami dugną ir šonus.
  5. Sudėkite sūrio įdarą ir ant viršaus užtarkuokite likusią šaldytą tešlos dalį.
  6. Kepkite iki 170* įkaitintoje orkaitėje 45-50 minučių.
Išeiti iš AMP versijos